05 Nisan 2016 15:59

Aile Bakanı: Kılıçdaroğlu hakkında hukuki süreç başlatacağım

Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Birilerinin önüne yatmış vaziyette, o da konuşmuyor” sözlerine dair "Şahsımda tüm kadınları hedef alan çirkin ve edep dışı açıklamalarını şiddetle kınıyorum" dedi ve hukuki süreç başlatacağını açıkladı.

Kılıçdaroğlu, "Önüne yatma" ifadesine dair yaptığı açıklamada şöyle demişti: "Söylediğim cümlenin sonuna kadar arkasındayım. Kızacaksa bana değil, Reza Zarrab'a kızsın. Siyasi tarihimize bu cümleyi kazandıran kişiye kızsın, bu cümleyi kazandıran onlar. Biz tekrar ettiğimiz için alınganlık gösteriyorlar."

SEMA RAMAZANOĞLU KİMDİR?

'ÖNÜNE YATMA' LİTERATÜRE NASIL GİRDİ?

Söz konusu ifade, İstanbul Mali Şube Müdürlüğü'nün yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili teknik ve fiziki takibine takılan görüşmeyle ortaya çıkmıştı.

17 Aralık'ta başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu öncesinde telefonda Reza Zarrab'ı hakkında MİT ve Maliye Bakanlığı'nda bir soruşturma olmadığına ikna etmeye çalışan eski İçişleri Bakanı Muammer Güler,  "Abicim hiç sen o konuda sen rahat ol sen rahat ol... Vallahi böyle bir şey varsa senin önüne ben yatarım ya... Senin İçişleri Bakanlığı'nda bir şeyin yok MİT'te bir şeyin yok, Mali de bir şeyin yok" demişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Dostcam işçileri patronun oğlu hakkında suç duyurusunda bulundu

SONRAKİ HABER

Cezaevi Müdüründen mahpuslara: Devlet 'asın' dese asarım

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...