04 Nisan 2016 09:39

Köprüden ırmağa düşen kadının cansız bedeni bulundu

Paylaş

Ordu'da iki gün önce Turnasuyu ırmağı üzerindeki köprüden oğluyla el ele tutuşarak geçmeye çalışırken ırmağa düşüp kaybolan 50 yaşındaki Asiye Özbucak’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Evli ve 5 çocuk annesi Asiye Özbucak, oğlu evli ve 2 çocuk babası Azam Özbucak ve 4 kişiyle fındık bahçesinde çalıştıktan sonra eve dönmek için Turnasuyu Irmağı üzerindeki derme çatma ağaç köprüden karşıya geçmek istedi. Asiye Özbucak ve oğlu Azam Özbucak el ele tutuşarak yürürken dengesini kaybedip ırmağa düştü. Azam Özbucak yüzerek kurtulurken, annesi Asiye Özbucak akıntıyla gözden kayboldu. Turnasuyu ırmağının 50 kilometrelik bölümünde iki gündür devam eden arama çalışmaları bugünde Gerce Mahallesi’nde yoğunlaştı. Jandarma, dalgıç polisler, UMKE, AFAD, 112 sağlık ekipleri, Büyükşehir arama kurtarma ekiplerine Giresun ve Samsun’dan da takviye ekipler geldi. Vatandaşların da katıldığı yaklaşık 500 kişilik ekip, köprünün 1 kilometre aşağısında Asiye Özbucak’ın kayalıklara sıkışmış cansız bedenine ulaştı. Annesinin arama çalışmalarına katılan olay yerindeki oğlu Azam Özbucak, cenazenin başında oturup babası Hüseyin Özbucak ile ağlayarak ağıtlar yaktı.

Bu arada Asiye Özbucak’ın Diyarbakır Sur'daki Özel Harekat polisi 2 kardeşi de olayı öğrenince izin alarak Ordu’ya geldi.

Ekipler tarafından sedyeye konulan Özbucak’ın cenazesi, 500 metrelik kayalık ve yamaç bölgeden güçlükle yola çıkarılarak cenaze aracına koyuldu. Özbucak’ın cenazesi otopsi işlemleri için Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. (Ordu/DHA)

ÖNCEKİ HABER

İdil'de zırhlı araçlardan mehter marşlı engelleme girişimi!

SONRAKİ HABER

Öcalan'ın doğum günü etkinliğinde konuşan Hatip Dicle: Kürt halkı barışa daima hazırdır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...