02 Nisan 2016 17:14

Evlerinde ölü bulunan polisler toprağa verildi

Paylaş

İstanbul Küçükçekmece'deki evlerinde ölü bulunan polis memurları Çağrı Ozan Tatar ve Resul Uğur Kasap'ın cenazeleri memleketlerinde toprağa verildi.

Meslektaşı Resul Uğur Kasap ile Kasap'ın evinde ölü olarak bulunan Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Çağrı Ozan Tatar'ın cenazesi Pazar Mahallesindeki baba evine getirildi. Polis memuru Tatar, daha sonra Çizmeli Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından götürüldüğü Şabaplı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Çağrı Ozan Tatar'ın yakınları henüz otopsi raporu çıkmadan 'uyuşturucu' ve 'alkol' yüzünden öldüğü iddialarının kendilerini üzdüğünü söyledi.

KASAP İSLAHİYE'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 9 yıllık polis memuru Resul Uğur Kasap'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrası yakınları tarafından İslahiye'ye getirildi.

İkindi vakti Sıdıka Tayyar Hatun Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.  Polis memuru için kılınan cenaze namazına İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, 106'ncı Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Turgut Çelebi, polisin meslektaşları ile yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından polis memuru, ilçe mezarlığına defnedildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Dışişleri Bakanlığı: Ermenistan'ı ateşkese uymaya ve çatışmalara son vermeye davet ediyoruz

SONRAKİ HABER

17 yaşındaki Özcan Gencer, çalıştığı işyerinde kendisini astı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...