31 Mart 2016 12:20

Sınavı bitirenlere not: '100 kere salavat okuyun'!

Paylaş

Burak ŞEFKAT
Tarsus

Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Pakize Bayraktar Ortaokulu öğrencileri arasında 'Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi' dersi sorularından oluşan bilgi yarışması düzenlendi. 5. 6. 7. ve 8. sınıflar arasında yazılı sınav olarak düzenlenen yarışmada sınav kâğıdının son bölümünde öğrencilerden sınavdan sonra 100 kere salavat okumaları istendi.

Pakize Bayraktar Ortaokulunda “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında din sorularından oluşan bir bilgi yarışması düzenlendi.  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Öğretmenleri Elif Sak ve Yavuz Toprak’ın, kağıtların sonuna “Sınavdan sonra Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e 100 tane salavat okuyunuz” şeklinde not düşmeleri dikkat çekti.

Bugün gerçekleşen sınav için normal dersler iptal edildi. Sınava katılım ise zorunlu hale getirildi. Ders öğretmenleri sınav gözetmeni oldu.

Sınavda dereceye giren öğrencilere ödülleri yarın okulda Geylani İlim Yayma ve Yaşatma Derneği ile okul idaresinin birlikte hazırladığı Kutlu Doğum etkinlikleri esnasında verilecek.

GELENEK OLDU

Geçtiğimiz yıl da yine aynı okulda aynı öğretmenler imzasıyla düzenlenen bilgi yarışmasında sınav kâğıdının sonuna aynı şekilde not düşülmüş ve gazetemiz konuyu gündeme getirmişti.

ÖNCEKİ HABER

Sabah Erdoğan sevgisinden çıldırdı!

SONRAKİ HABER

Bombalara tepki gösteren BES üyesi sürgün edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...