29 Mart 2016 11:41

Ustabaşı hakkındaki taciz şikayetini çekmesi için darbedilen Nuray Bayraklı'nın davası başladı

Paylaş

Çalıştığı fabrikada kendisini taciz eden ustabaşını işten attırdıktan sonra, kar maskeli 2 kişi tarafından darbedilerek, davayı geri çekmesi yönünde tehdit edilen Nuray Bayraklı’nın davası görüldü. Ustabaşı Kazım Demir’in sanık olarak dinlendiği dava, 2 Haziran’a ertelendi.

İstanbul Tuzla’da bulunan Rimaks kot fabrikasından çalışan Nuray Bayraklı’nın gece vardiyasına giderken maskeli 2 kişi tarafından darbedilmesiyle ilgili açılan dava Gebze 6 Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü.

Nuray Bayraklı, daha önce kendisini taciz ettiği için kadın arkadaşlarıyla birlikte verdikleri mücadele sonucu işten attırdığı ve hakkında dava açılan Demir’i darp olayında azmettirici olarak göstermişti. Bugün görülen duruşmada sanık olarak dinlenen Demir, suçlamaları reddetti. Mahkeme tanıkların dinlenmesi için 2 Haziran’a ertelendi.

NE OLMUŞTU?

Tuzla Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Rimaks fabrikasında tacizci ustabaşını işten attıran kadın işçilerden Nuray Bayraklı, gece vardiyasında işe gitmek için servis beklediği sırada kimliği belirsiz kar maskeli 2 erkek tarafından “Davanı geri çekmezsen başına gelecekleri sen düşün. Seni de çocuklarını da öldürürüz” diye tehdit edilerek darbedilmişti. Uğradığı darp sonucu hastaneye kaldırılan Bayraklı’nın kolunda, bacağında, kafasında ve yüzünde şişlik ve morluklar oluşmuş ve Bayraklı’ya 10 gün rapor verilmişti. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Yüksekova'da vahşet: Sokak ortasında kalan cenazeyi hayvanlar parçaladı

SONRAKİ HABER

Mahkeme, istismara uğrayan çocuğun yaşını büyüttü: Sanığa verilebilecek ceza 21 yıldan 15'e düştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...