29 Mart 2016 06:01

Özel harekatçının yatak odasında poz verdiği evin sahibi: Terbiyesizlik

Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 13 Mart’ta başlatılan sokağa çıkma yasağı ve çatışmalar sürerken ilçede bir eve giren özel harekatçı, yatak odasına girip fotoğraf çektirdi ve fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Özel harekatçının aynaya rujla, "Aşk Yüksekova'da başka yaşanıyor. Gonyalı Beyşehir" yazdığı fotoğraf büyük tepki topladı.

Söz konusu fotoğrafın çekildiği evin sahibi Yüksekova Belediyespor Sportif Faaliyetler Direktörü Cengiz Uzunköprü fotoğrafla ilgili Yüksekova Haber’e konuştu.

Evinin çarşı merkezinde bulunan bir binanın ikinci katında bulunduğunu belirten Uzunköprü, “O fotoğraf benim evimin yatak odasında çekilmiş. Terbiyesizlik yapmışlar. Evimizin şu an ne durumda olduğunu bilmiyorum. Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet’i aradım, cevap vermedi bana. Benim evimin bulunduğu sokakta hiçbir hendek veya barikat yok. O çirkin yazıyı görünce çok üzüldük. Eşim de olayı nefretle kınıyor. Bu fotoğrafı çeken ve bizim yatak odamıza girerek o yazıyı yazan kişinin annesi babası yok mu? Ayıp değil mi? Demek ki terbiyesiz bir adamdır” dedi.

ÖLÜMLER OLMASIN İSTİYORUZ

Askerlerin evin kapısını kırarak içeri girmiş olabileceklerini belirten Uzunköprü, “Olayı kınıyorum. Bizler ölümlerden yana değiliz. Evin, malın önemi yok. İnsanlar ölmesin istiyoruz ama bu fotoğrafın da izah edilecek hiç bir yanı yok. Ben 52 yaşındayım. 80’li, 90’lı yıllarda da bu ilçede yaşadım. Hiçbir zaman böyle bir durumla karşılaşmadım” dedi.

EVDE ZİYNET EŞYALARI DA VARDI

Özel harekatçıların evde konaklıyor olabileceklerini söyleyen Uzunköprü, “Evde 20-30 yıllık birikimimle aldığım ev eşyalarım ve eşimin 20-30 bin liralık ziynet eşyaları da vardı. Evden ayrılırken eşim ziynet eşyalarını evde unutmuştu. Evimiz şehir merkezinde ve hendeklerin bulunduğu herhangi bir mahallede bulunmadığı için eve bir şey olmaz diye düşündük. Evin akıbeti hakkında şuan bilgi alabileceğimiz kimse yok. Yetkililer cevap vermiyor” dedi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM

Yasak sürdüğü için ilçeye giremediklerini belirten Uzunköprü, “İlk fırsatta olayla ilgili suç duyurusunda bulunacağım” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Aynı çadır kentte ikinci yangın: 3 çocuk yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Adres sorulmasından bıkan otobüs şoförünün çözümü gülümsetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa