23 Nisan 2012 08:23

Ne bilelim? Takla at da görelim

Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminalinde (AŞTİ) yargı kararına göre ilçelere ve gidiş geliş yönünde hizmet vermesi gereken servisler için tüketiciler, büyükşehir belediyesini uyardı. AŞTİ’de davullu zurnalı eylem yapan Tüketici Hakları Derneği üyelerine servis hakkından yararlanamayarak mağdur olan vatandaşlar d

Ne bilelim? Takla at da görelim
Paylaş

Belediye ve EGO Genel Müdürlüğünün yargı kararlarına uyması gerektiğini belirten tüketiciler, Belediye Başkanı Melih Gökçek için “Belediye Başkanı olduğunu nereden bilelim? Takla at da görelim” dövizleri taşıdılar.

YARGI KARARI UYGULANSIN

THD’nin konuyla ilgili açtığı dava sonucu şehir içi servis araçlarının ücretsiz iki yöne hizmet vermesi için Ankara 4. İdare Mahkemesinin kararına göre, şehir içi servis araçlarının ücretsiz ve iki yönlü hizmet vermesi ve servis hizmetlerini caydıracak şekilde firmalardan ücret alınmaması gerekiyor. AŞTİ önünde açıklama yapan THD Genel Başkanı Turhan Çakar, “ücretsiz ve iki yönlü servis hakkımız engellenemez” diyerek, Büyükşehir Belediyesi ve EGO’yu uyardı. Çakar, “Ankara Büyükşehir Belediyesi ve EGO Müdürlüğüne soruyoruz: Ankaralıları ve Ankara dışından gelenleri telafisi mümkün olmayan zararlara uğratmanızın hesabını verebilecek misiniz?​” diye sordu. Çakar Belediyenin yargı kararını uygulamaması halinde suç işlemiş olacağını belirtti. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Son darbe

SONRAKİ HABER

İzmir Kitap Fuarı sona erdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...