28 Mart 2016 06:40

Beşiktaş’tan; Vodafone Arena biletleriyle ilgili açıklama

Paylaş

Beşiktaş, üçlü bilet ve Bursaspor karşılaşması bilet satışları hakkında internet sitesinde bir bilgilendirme yayınladı.

Bilgilendirmede, Beşiktaş’ın Spor Toto Süper Lig’in 28., 31. ve 33. haftalarında Vodafone Arena’da oynayacağı; Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor karşılaşmalarının bilet satışlarına, 29 Mart Salı günü saat 14.00 itibariyle başlanacağı bildirildi.

Vodafone Arena kombine sahiplerine öncelikli üçlü bilet alım hakkı getirildiği belirtilen bildiride “Vodafone Arena’dan kombinesi olan taraftarlarımız, Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor ile oynayacağımız karşılaşmalar için kendi koltuklarını öncelikli olarak üç maçlık satın alabileceklerdir. Kombine sahiplerine öncelikli bilet satışları 29 Mart Salı günü saat 14.00 - 1 Nisan Cuma günü saat 14.00 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden yapılacaktır” denildi.

Açıklamada ayrıca üçlü bilet alım hakkının sona ermesinin ardından; Vodafone Arena kombine sahiplerinin 2 Nisan Cumartesi günü saat 11.00 – 4 Nisan Pazartesi günü saat 14.00 tarihleri arasında, Bursaspor karşılaşması için tek maçlık bilet satın alımı yapabilecekleri belirtildi.

Yayınlanan açıklamada kombinesi olmayan siyah beyazlı taraftarlara da üçlü bilet alım hakkı getirildiğine vurgu yapılarak “Vodafone Arena’dan kombinesi olmayıp, Beşiktaşımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Torku Konya Arena, Ankara Osmanlı Stadyumu ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığımız iç saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlarımız ikinci öncelikli üçlü bilet satın alımı yapabileceklerdir. Taraftarlarımız, üçlü biletlerini 5 Nisan Salı günü saat 11.00 – 7 Nisan Perşembe günü saat 14.00 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilecektir. Bilet satışları sadece BJK logolu Passolig sahibi taraftarlarımıza yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Bu arada Vodafone Arena’dan kombine sahibi taraftarların öncelikli olarak bilet alma haklarının sona ermesinin ardından kalan Bursaspor karşılaşması biletleri, 10 Nisan Pazar günü saat 11.00’den itibaren www.passo.com.tr internet sitesi üzerinden satışa sunulacak.

Öte yandan üçlü biletler kategorilerine göre 300 TL ile 1.050 TL arasında değişirken Bursaspor maçı için tek bilet fiyatları yine kategorilerine göre 110 TL ile 385 TL arasında belirlendi. Bu arada tek maç bilet fiyatları Spor Toto Süper Ligi’nin 31. hafta Kayserispor ve 33. hafta Osmanlıspor karşılaşmaları için ayrıca belirlenecek. (CİHAN)

 

ÖNCEKİ HABER

Sezen Aksu: Tutuklu akademisyenler derhal serbest bırakılmalı

SONRAKİ HABER

Suphi Nejat Ağırnaslı'nın anısına 'Sır' adlı şarkı yazıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...