27 Mart 2016 18:05

Beratcan'ın ölü bulunmasıyla ilgili aranan şüpheli yakalandı

Paylaş

Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüyle ilgili bir numaralı şüpheli olarak aranan servis şoförü E.K. polis tarafından Gaziosmanpaşa'da gözaltına alındı. Şüphelinin o bölgede oturan eski bir kız arkadaşına ulaşmaya çalışırken gözaltına alındığı öğrenildi.

İHBARLAR ÜZERİNE POLİS ÇALIŞMALARINI BÖLGEDE YOĞUNLAŞTIRDI

Polis tarafından günlerdir aranan şüpheli E.K.'nın izi bu akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa'da bulundu. Emniyet yetkilileri, özellikle son 24 saatte vatandaşların E.K.'yı Gaziosmanpaşa'da gördükleri yönünde çok sayıda ihbar alınması üzerine çalışmaların bu bölgede yoğunlaştırıldığını söyledi. E.K.'nın eskiden tanıdığı kız arkadaşının da bölgede oturması sebebiyle şüphelinin ona ulaşmaya çalıştığının değerlendirildiği belirtildi. Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibinden birinin, Gaziosmanpaşa'da sokak üzerinde yürüyen şüpheliyi fark ederek gözaltına aldığı belirtildi.

CİNAYET BÜRO AMİRLİĞİ'NE GÖTÜRÜLDÜ

Yakalandığında polise direnmediği öğrenilen. E.K. gözaltına alınarak Karadeniz Polis Merkezi Amirliği'ne getirildi. Şüpheli servis şoförü sağlık kontrolünün ardından da Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

SORGUSU SIR PERDESİNİ ARALAYACAK

E.K.'nın sorgusunun ardından da 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümünün üzerindeki sır perdesinin aralanacağı bildirildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Nusaybin'de binada patlama: 1'i yüzbaşı ile 1 uzman çavuş hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Play-off'a yükselen takımlar belli oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...