26 Mart 2016 12:59

Kanser hastası çocuklar için konser düzenleniyor

Paylaş

Kocaeli Rock Kulübü, 30 Mart’ta oyuncu Alper Türedi’nin 555 lösemi ve kanser hastası çocuk için facebook üzerinden başlattığı ‘Bir Dileğim Var’ projesine destek vermek amacıyla Crash Bar’da gerçekleştireceği konser hakkında bilgi verdi.

Organizasyon hakkında bilgi veren Kocaeli Rock Kulübü yöneticisi Cem Ak, yapılacak konserden elde edilen gelirlerle, ‘Bir Dileğim Var’ projesine destek sunacaklarını aktardı. Kanser tedavisi gören çocukların dileklerini yerine getirmek için bu işe kalkıştıklarını ifade eden Ak, "Kocaeli halkının da bu konserimize desteklerini bekliyoruz. Konsere gelemeyecek olsalar bile en azından 1 bilet alıp, 1 çocuğumuzu mutlu edebiliriz” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Rock Kulübü’nün ‘Bir Dileğim Var’ projesi kapsamında düzenleyeceği konser, 30 Mart Çarşamba günü saat 19.00’da İzmit Crash Bar’da. Bilet fiyatlarının 10 lira olduğu etkinlikte, Murat Durmaz, Dikey, Şekersiz, Atom 6 Parçacık grupları o gün lösemi ve kanser hastası çocuk için sahne alacak. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Mahpus sayısı 10 yılda 3 kat arttı

SONRAKİ HABER

TSK: Kuzey Irak'ta bir asker, IŞİD saldırısında yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...