24 Mart 2016 14:43

İmam Hatip Lisesi öğretmeni öğrencilerine cinsel istismardan tutuklandı

Paylaş

Artvin'in Yusufeli ilçesi İmam Hatip Lisesi'nde meslek dersi öğretmeni 46 yaşındaki R.A., erkek çocuklara cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, 2002 yılında eğitim gördüğü Yusufeli İmam Hatip Lisesi'nde, meslek dersi öğretmeni R.A.'nın cinsel istismarına uğrayan bir erkek öğrenci, lise mezuniyeti sonrasında üniversiteyi bitirerek öğretmen oldu. 14 yıl sonra ziyaret için geldiği memleketi Yusufeli ilçesinde uğradığı İmam Hatip Lisesi'nde kendisine cinsel istismarda bulunan R.A. ile karşılaşan adı gizli tutulan öğretmen, okulda araştırma yaptı ve bu kişinin çocuklara yönelik cinsel istismarının sürdüğünü öğrendi.

Öğretmenin konuyla ilgili olarak Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) yaptığı şikayet sonrası savcılık soruşturma başlattı. Öğretmenin de ifadesine başvuran savcılık, cinsel istismara uğradığı öne sürülen 15 yaşındaki iki erkek çocuğu dinledi.

Playstation oyunları oynatmak vaadiyle evine götürdüğü erkek çocuklara cinsel istismarda bulunduğu belirtilen R.A. gözaltına alındı ve önceki gün çocuklara cinsel istismar suçlamasıyla çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. (Artvin/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Genel müdürün tacizine karşı nöbet eylemi başlıyor

SONRAKİ HABER

‘IŞİD Avrupa saldırıları için 400 militan yetiştirdi’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...