24 Mart 2016 15:30

Nusaybin’de 3 asker, Şırnak'ta 2 özel harekatçı yaşamını yitirdi

Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesinde askerlerin girdiği binada tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesiyle 1 uzman çavuş yaşamını yitirdi. 4 asker de yaralandı. Otogar kavşağında askeri araca yönelik bombalı saldırıda ise 2 asker hayatını kaybetti, 5 asker yaralandı. Şırnak merkezde de 2 özel harekat polisi çatışmada yaşamını yitirdi.

NUSAYBİN

Çatışmaların şiddetlendiği Mardin’in Nusaybin ilçesinde, askerler saat 09.45 sularında bir binaya girdi. Bu sırada daha önceden binaya yerleştirilen patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada 1 uzman çavuşun yaşamını yitirdiği, 4’ünün ise yaralandığı bildirildi. Yaralı askerler Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İlçede yoğun ambulans hareketliliği yaşanıyor.

İlçenin Otogar Kavşağı'nda saat 12.20 sıralarında askerlerin geçişi sırasında meydana gelen bombalı saldırıda ise 2 asker hayatını kaybetti, 5 asker yaralandı. Bazılarının durumu ağır olan yaralılar hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

ŞIRNAK

Şırnak'ta çıkan çatışmada 2 özel harekat polisi yaşamını yitirdi. Kent merkezinde 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden bu yana çatışmalar sürüyor.

Operasyon kapsamında Dicle Mahallesi'nde yaşanan çatışmada özel harekat polisi hayatını kaybederken 1 polis de yaralandı. Yaralı polis Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı ancak kurtarılamadı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Mecliste gece yarısı Zarrab operasyonu

SONRAKİ HABER

Çin’de köylüler şehirlilere 'temiz hava' satıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...