24 Mart 2016 04:44

Urfa'da kayıp olarak aranan hamile kadın öldürülmüş olarak bulundu

Urfa'da kayıp olarak aranan 8 aylık hamile Fatma Karacığa, bir tarlada başı ezilerek katledilmiş olarak bulundu.

Paylaş

Urfa'nın Siverek ilçesi Şirinkuyu Mahallesi'nde oturan 6 çocuk babası Hüseyin Karacığa ile 3 yıl önce evlenen Fatma Karacığa, 8 Mart günü aniden ortadan kayboldu. 8 aylık hamile olan Fatma Karacığa'dan haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Ancak polis ekiplerinin yaptığı arama çalışmalarından da sonuç alınamadı. 

Dün akşam saatlerinde ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Çeltik Mahallesi'ndeki bir fıstık tarlasında kadın cenazesi görenler, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine tarlaya giden ekiplerin yaptığı incelemede, vücudunda darp izleri bulunan kadının, kafasının ezilerek vahşice öldürüldüğü belirlendi. 

Yapılan araştırmada, cenazenin kayıp olarak aranan Fatma Karacığa'ya ait olduğu tespit edildi. 

İncelemenin ardından Fatma Karacığa'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Siverek Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Jandarmanın çağrısı üzerine hastaneye gelen yakınları cenazenin Fatma Karacığa'ya ait olduğunu teşhis etti. Karacığa’nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, jandarma cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

İstiklal'deki IŞİD saldırısıyla ilgili 1 kişi tutuklandı

SONRAKİ HABER

Radovan Karadziç, Srebrenitsa'da soykırımdan suçlu bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa