22 Mart 2016 15:08

Euroleague Kadınlar Final Four'a Fenerbahçe ev sahipliği yapacak

Paylaş

FIBA Kadınlar Euroleauge Final Four organizasyonuna Fenerbahçe'nin ev sahipliği yapacağı açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, 15-17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek FIBA Kadınlar Euroleauge Final Four organizasyonunda maçlar Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kadınlar Euroleague'de Final Four karşılaşmaları Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde İstanbul’da yapılacak. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde 15-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek dörtlü final organizasyonunda maçlar, Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak. 

Final Four'da Fenerbahçe’nin yanı sıra iki Rus ekibi Nadejda Orenburg ve Ekaterinburg ile Çek Cumhuriyeti’nden USK Prag mücadele edecek. 15 Nisan’da oynanacak yarı finallerde Fenerbahçe, Nadejda Orenburg ile USK Prag da Ekaterinburg ile karşılaşacak. 

16 Nisan’ı takımlar maç yapmadan geçerken, 17 Nisan’da önce yarı finalde mağlup olan takımlar üçüncülük maçı oynayacak. Ardından da yarı finallerin galipleri, Şampiyonluk Kupası’nı kazanmak için sahaya çıkacaklar. 

Arka arkaya 5. kez Euroleague'de son dörde kalmayı başaran Fenerbahçe, son dört sezonda iki ikincilik; iki de dördüncülük elde etmişti Fenerbahçe Ülker Sports Arena, daha önce NBA Avrupa Turu kapsamında Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın NBA takımlarından Boston Celtics, Oklahoma City Thunder ve San Antonio Spurs'le oynadığı maçlarla; 2014 Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası’nda da çeyrek finalden finale kadar oynanan tüm karşılaşmalara da ev sahipliği yapmıştı." (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Gaziantep sınırında Türkiye girmeye çalışan IŞİD'li canlı bomba yakalandı

SONRAKİ HABER

Vodafone Arena 11 Nisan’da Bursaspor maçıyla açılıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...