22 Mart 2016 04:48

Cinsel saldırıdan kurtulmak isteyen genç kadın 10. kattan atladı

Paylaş

Dizi oyuncusu, üniversite öğrencisi Gülay Bursalı'nın, erkek arkadaşıyla gittiği günlük kiralanan apartman dairesinde emlakçı olduğu belirtilen şahsın cinsel saldırısıyla karşı karşıya kalınca 10’uncu kattan atlayarak yaşamına son verdiği iddia edildi.

Habertürk'ün haberine göre İstanbul Başakşehir'de dün sabaha karşı 04.00 sıralarında yaşanan olay şöyle gelişti: Aydın Üniversitesi öğrencisi dizi oyuncusu Gülay Bursalı (20), pazar gecesi erkek arkadaşı E.Ö. ile birlikte Avcılar’daki bir mekânda eğlendi. İddiaya göre ilerleyen saatlerde E.Ö., emlakçı arkadaşı C.İ.’yi arayarak günlük ev kiralamak istediğini söyledi. C.İ. de Başakşehir’deki daireyi kiraladı.

Daireye varıldıktan kısa süre sonra C.İ. de bir arkadaşıyla “Eşyalarımı alacağım” diyerek 10’uncu kattaki daireye gitti. İkili, Gülay’ın erkek arkadaşını dövüp cep telefonunu aldı. Ardından ilk olarak C.İ., genç kadını zorla bir odaya soktu. Daha sonra kimliği belirsiz arkadaşı da odaya girdi. Bir süre sonra pencereye çıkan genç kadın, “Yaklaşmayın atlarım” diye bağırdı. Saldırganlar durmayınca kendini pencereden boşluğa bırakan 20 Gülay olay yerinde hayatını kaybetti. Bursalı’nın tecavüze uğrayıp uğramadığı ise otopsi raporuyla kesinlik kazanacak.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası tarafından başlatılan soruşturmada polis, dövüldükten sonra cep telefonu gasbedilen E.Ö.’yü gözaltına aldı. Olayın ardındaki cinsel saldırıyı E.Ö.’nün ifadesi ortaya çıkardı. Polis emlakçı , C.İ. ile beraberindeki kimliği belirsiz arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

62 ülkeden 1406 akademisyen hükümete çağrı yaptı: Cadı avına son verin

SONRAKİ HABER

Bolu Dağı Tüneli tek yönlü ulaşıma kapandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...