22 Nisan 2012 12:02

‘Bu Son Olsun’ bir 12 Eylül komedisi!

KARS Sinema Topluluğu bu Çarşamba günü Kars Şehir Sinemasında Orçun Benli’nin yönetmenliğini yaptığı ve 2012’de vizyona giren ‘Bu Son Olsun’ adlı filmi 35mm’lik makaradan gösterecek. 12 Eylül darbecilerinin ‘yargılanma’ komedisinin yaşandığı bir döneme denk düşmesi açısından da sey

‘Bu Son Olsun’ bir 12 Eylül komedisi!
Paylaş

KARS Sinema Topluluğu bu Çarşamba günü Kars Şehir Sinemasında Orçun Benli’nin yönetmenliğini yaptığı ve 2012’de vizyona giren ‘Bu Son Olsun’ adlı filmi 35mm’lik makaradan gösterecek. 12 Eylül darbecilerinin ‘yargılanma’ komedisinin yaşandığı bir döneme denk düşmesi açısından da seyredilmeye değer bir film olan ‘Bu Son Olsun’ adlı film saat 19.30 seansında gösterilecek. Genç yönetmen Orçun Benli’nin ilk filmi olan ‘Bu Son Olsun’da Volga Sorgu ve Ufuk Bayraktar gibi oyuncular yer alıyor.

Film sonrası ise her zaman olduğu gibi filme ve sinemaya dair tartışmalar yapılacak. Her hafta seyircileri arasından bir kişinin sunduğu filmi, bu kez Kafkas Üniversitesi çalışanı da olan Yılmaz Akkaya sunacak.

HAFTAYA ‘GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ’

Kars’ta sanatsal ve kültürel faaliyet alanında önemli bir boşluğu doldurmaya çalışan Kars Sinema Topluluğu haftaya da geçtiğimiz yıl yapılan Antalya Altın Portakal Film Şenliğinde en iyi film dahil beş dalda ödül kazanan ‘Güzel Günler Göreceğiz’ adlı filmi 35 mm’lik makaradan göstereceğini de duyurdu. (Kars/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Düşler Okulu’ umut dağıtıyor

SONRAKİ HABER

Güngör Gencay’a 60. yazarlık yılında veda ederken

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...