20 Mart 2016 12:34

Rock ve Metal grupları çocuklar için sahne alacak

Paylaş

Efe SÖNMEZ
İstanbul 

Kocaeli Rock Topluluğu, oyuncu Alper Türedi’nin başlattığı “Bir Dileğim Var” projesine destek vermek amacıyla 30 Mart’ta konser düzenleyecek. İzmit Crash Bar’daki dayanışma konserinde Murat Durmaz, Dikey, Şekersiz ve Atom 6 Parçacık sahne alacak. 

Konserden elde edilen gelirler, Türkiye genelinde onkoloji ve hemotoloji servislerinde tedavi gören kanser hastası çocuklara giysi yardımı yapılması için kullanılacak. Kocaeli Rock Topluluğu’ndan yapılan açıklamada; topluluğun, bugüne kadar katkıda bulunduğu sosyal sorumluluk projelerine, bu konserle bir yenisini eklemek istediği belirtildi. Topluluğun, “Bir Dileğim Var” projesine konserle destek verme kararı aldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: 

“Konserden elde edeceğimiz gelirle, bizler de ‘Bir Dileğim Var’ projesine desteğimizi  sunuyoruz. Kanser tedavisi gören çocuklarımızın dileklerini yerine getirmek bizleri çok mutlu edecektir. Kocaeli halkının da bu konserimize desteklerini bekliyoruz. Konsere gelemeyecek olsanız bile en azından bedeli 10 lira olan 1 bilet alarak bir çocuğumuzu mutlu edebilirsiniz.”

Oyuncu Alper Türedi’nin sosyal medya üzerinden başlattığı “Bir Dileğim Var” projesiyle, kanser gibi ağır hastalık geçiren çocukların ihtiyaç ve istekleri, gönüllüler tarafından karşılanıyor. Bugüne kadar 250’nin üzerinde çocuğun dileği gerçekleştirildi.

Tüm gelirler Koruncuk Vakfı’na bağışlanacak.

İzmir’de de metal grupları “korunmaya muhtaç çocuklar” için konser düzenliyor. AlsancakHousejazz’da 25 Mart’ta düzenlenecek konserde; Fırsattan İstifade, One More Page, Grapes In The Mouth, Negentropy ve Demoralized sahne alacak.Bilet fiyatının 20 lira olduğu konserin tüm geliri, Koruncuk Vakfı’na, ‘Çocukköyleri’nde kullanılması için bağışlanacak.

Koruncuk Vakfı, ‘Çocukköyleri’nde, “korunmaya muhtaç” olarak nitelendirilebilecek çocukların ihtiyacı olan ortamı sağlamaya çalışıyor.

ÖNCEKİ HABER

'Kimyasal gaz kullanılıyor' iddiası: Yüksekova için acil çağrı!

SONRAKİ HABER

Şırnak'ta çatışmalar kent geneline yayıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...