20 Mart 2016 12:03

Şiddetli çatışmaların yaşandığı Nusaybin'de art arda patlama sesleri

Çatışmaların sürdüğü Nusaybin'de art arda patlama sesleri yükselirken, patlamanın yaşandığı bölgelere çok sayıda ambulans sevk edildi.

Paylaş

Şiddetli çatışmaların yaşandığı Nusaybin'de Fırat, Abdulkadirpaşa, Yenişehir ve Dicle mahallelerinde yoğunlaşan saldırılarda Newroz alanı ve İpek yoluna konumlanmış tanklardan mahallelere yönelik aralıksız bir şekilde top atışları yapılıyor. Yapılan top atışlarından sonra birçok evin yıkıldığı ifade ediliyor.

Yine Veysika Mezarlığı'na konumlanmış tanklardan ise Yenişehir Mahallesi'ne top atışları yapılıyor. Askeri taburdan ise mahallelere havan atışları yapılırken, sabah başlayan top ve havan atışlarından dolayı birçok evde yangın çıktı.

Ardı ardına yaşanan şiddetli patlamalarda mahaller üzerinden dumanlar yükselirken, mahallelere sürekli ambulanslar sevk ediliyor. Bunun yanı sıra direniş mahallelerine çok sayıda Ford Ranger araç girdi. 

Fırat ve Abdulkadirpaşa mahallelerinde devlet güçleri ile YPS arasında çok şiddetli çatışmalar devam ediyor.

Abdulkadirpaşa Mahallesi'nde de art arda yaşanan üç patlamanın ardından patlamanın yaşandığı alana çok sayıda ambulans sevk edildi. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Üniversite Öğretim Üyeleri Derneği: Akademisyenler serbest bırakılsın

SONRAKİ HABER

Şırnak'ta 1 asker yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...