19 Mart 2016 11:20

Darüşşafaka-Galatasaray maçı ertelendi

Paylaş

Darüşafaka Doğuş Kulübü'nün "Taksim'deki bomba olayı sırasında basketbol takımının Taksim bölgesinde olmaları ve halen aynı bölgede otelde kampta bulunan sporcularının ciddi psikolojik sorun yaşamaları" nedeniyle müsabakanın ertelenmesi talebi kabul gördü.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 22. haftasında, bugün oynanması planlanan Galatasaray Odeabank - Darüşşafaka Doğuş maçı ileri bir tarihe ertelendi.

BSL Direktörlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Spor Toto Basketbol Ligi'nin 22.Hafta müsabakalarından Galatasaray Odeabank – Darüşşafaka Doğuş takımlarımız arasında bugün saat 19.00 de oynanacak müsabaka ile ilgili olarak, Darüşafaka Doğuş Kulübü'nün "Taksim'deki bomba olayı sırasında basketbol takımının Taksim bölgesinde olmaları ve halen aynı bölgede otelde kampta bulunan sporcularının ciddi psikolojik sorun yaşamaları nedeniyle , müsabakanın ertelenmesi " talebi ve Galatasaray Kulübünün de TBF nin bu nedenle alacağı karara saygılı olduklarına dair beyanları değerlendirilerek, söz konusu müsabakanın Darüşafaka Doğuş kulübü'nün "gösterdiği gerekçelere" dayalı olarak ileride açıklanacak bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir. Diğer basketbol müsabakalarının ise programlandığı şekilde oynanacağı kamuoyuna duyurulur." (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Demirtaş: Terör saldırısını kınıyorum, hükümet alışmış olabilir, biz alışmayacağız

SONRAKİ HABER

AKP Eyüp Kadın Kolları yöneticisi İsrailli yaralılar için 'Keşke hepsi ölseydi' dedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...