22 Nisan 2012 10:22

Baca görünümlü baz mahalleyi ayağa kaldırdı

ESKİŞEHİR’in Gültepe Mahallesinde yaşayanlar, komşularının bacasına gizlenen baz istasyonuna karşı eylem yaptı. Hiç beklemedikleri bir an da baz istasyonunun kurulduğunu belirten mahalleliler, çocuklarının ve kendilerinin sağlıklarıyla oynandığı konusunda hemfikir. Biz de Gültepelilere halkına baz istasyonuyla ilgili fikirlerini sorduk.H&u

Baca görünümlü baz mahalleyi ayağa kaldırdı
Paylaş

Hüseyin Gazi Yaşar, baz istasyonu belli olmasın diye bacanın içine yapıldığını kaydetti. “Benim çocuklarımın ve benim sağlığımla oynama hakkını kim onlara veriyor?​” diye soran Yaşar, şikayetçi olduklarını ve bununla ilgili haklarını arayacaklarını belirtti.

Bir başka mahalleli Zehra Alkan da, baz istasyonunu istemiyor. Alkan, baz istasyonunun mahalleye ne zaman yapıldığını bile farketmediklerini vurguluyor.

Selma Kırcan ev kadını. Kırcan, baz istasyonunun sağlıklarını etkileyeceğini düşünüyor. Bununla ilgili bir an önce gereken yerlere başvuracaklarını ve haklarını arayacaklarını ifade eden Kırcan, para için insanların sağlığıyla oynanmasını doğru bulmadığını ifade etti. (Eskişehir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Sağlıkta ölümcül dönüşüm

SONRAKİ HABER

Kadınlar ikna olmadan Fethiye davası bitmeyecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...