18 Mart 2016 11:53

‘HDP’liler giremez’ yazısı asan mağazaya markadan uyarı: Yazıyı kaldırın, yoksa ürün vermeyiz

'Angels Never Die' isimli bir mağazanın camekanına asılan 'HDP'liler, destekçileri ve sempatizanları mağazaya giremez' yazısı, sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu yazı sosyal medya kullanıcılarının tepkilerine yol açtı.

Paylaş

Sosyal medya platformlarında bugün dolaşıma sokulan bir fotoğraf, gündem yarattı. Fotoğrafın gündem olmasına yol açan neden ise camekanına asılan bir yazı. "Angels Never Die" isimli bir giyim mağazasının camekanına asılan yazıda Türk bayrağının altında "HDP'liler, destekçileri ve sempatizanları mağazaya giremez" yazısı yer aldı. 

Söz konusu fotoğraf, sosyal medya kullanıcıların yoğun tepkilerine yol açtı. Yazının asıldığı camekanda "Angels Never Die" markasının yer alması üzerine internet adresinden telefonla ulaşılan markanın ait olduğu Taksim Tekstil şirketinin sahibi Sedat Azizoğlu, kendilerinin de durumdan bugün haberdar olduklarını ifade etti. 

Sözkonusu mağazanın Ankara'da bulunduğunu belirten Azizoğlu, mağazanın şirketlerine ait değil, ürün verdikleri bir işyeri olduğunu kaydetti.

Marka ve şirket sahibi Azizoğlu, sözkonusu yazıya dair şunları kaydetti: "Yazıyı görünce çok üzüldük. Tasvip edebileceğimiz bir durum değildir. Biz firma olarak din, ırk, cins, mezhep ayrımı gözetmiyoruz. Hz. Mevlana'nın yaklaşımını benimseyen bir firmayız. Bu nedenle de olaya dair kısa süre içerisinde yapacağımız açıklama sonrası en kısa süre içerisinde yaptırıma gideceğiz. Mağaza sahibinden tabelamızı kaldırmasını isteyeceğiz, aksi halde ise ürün vermeyeceğiz." (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Tahir Elçi, katledilişinin 15. haftasında anıldı: 'Vurulduğu yer moloz yığınlarıyla dolu'

SONRAKİ HABER

Metal İşçilerinin Sesi'nden Renault işçileriyle dayanışma çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...