17 Mart 2016 11:15

Umut Bulut'tan kendisine destek olanlara 'teşekkür' mesajı

Paylaş

Ankara'daki canlı bomba saldırısında babası Kemal Bulut'u kaybeden Galatasaraylı Umut Bulut, kendisine verilen destek üzerine bir teşekkür mesajı yayınladı. 

Umut Bulut’un Galatasaray'ın resmi internet sitesinde yayınlanan mesajı şöyle:

"Kara haberi aldığım Pazartesi sabahından itibaren çok sayıda kişi başsağlığı dileklerini iletirken milyonlarcasının da manevi desteğini yüreğimde hissettim.

Bu bağlamda en zor günümde yanımda olarak beni ayakta tutmak üzere memleketim Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesine kadar gelen Sayın Başkanım Dursun Özbek’e, yönetim kurulu üyelerimize, teknik heyetimize, birçok iyi ve kötü günü birlikte yaşadığım takım arkadaşlarıma, benim de bir parçası olduğum Florya’daki büyük aileye, kulüp çalışanlarımıza, taraftarlarımıza, devlet büyüklerimize, birlikte çalıştığımız hocalarım Sayın Fatih Terim’e, Sayın Mustafa Denizli’ye ve Sayın Hamza Hamzaoğlu’na, Türkiye Futbol Federasyonu’na, yönetim kurulu düzeyinde cenazeye katılım gösteren Beşiktaş ve Trabzonspor’a, tam kadro olarak törene katılan Kayserispor Kulübü’ne, aynı mesleği yaptığım arkadaşlarıma, MHK Başkanı Sayın Kuddusi Müftüoğlu nezdinde tüm hakem hocalarıma, renk ayrımı gözetmeksizin koşan taraftarlara ve Yeşilhisar’a gelerek bana destek olan herkese minnettar olduğumu sizler aracılığıyla paylaşmak isterim.

Ayrıca spor, siyaset ve birçok farklı camiadan telefon, mesaj ve cenaze törenine gönderdikleri çelenklerle başsağlığı dilekleri ileten, sosyal medyadan destek mesajları gönderen, Kayseri’de olamasa da dualarıyla yanımda bulunan herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunarım.

Sizler, en kötü günümde hayatım boyunca arkamda ne kadar değerli insanlar biriktirdiğimi bana yeniden hatırlattınız. Hepinize çok teşekkür ederim." (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

2015 yılındaki 1 Mayıs Tertip Komitesi üyeleri beraat etti

SONRAKİ HABER

Demirtaş: Newroz'un barış ve özgürlüğün sesi olması için çabalıyoruz bunun için engellemek istiyorlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...