17 Mart 2016 08:23

Denizli’de bir genç kadın KYK yurdu önünden kaçırıldı

Paylaş

Denizli’nin Zeytinköy Mahallesi’nde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı İbn-i Haldun Kız Yurdu’nun önünden bir genç kadın dün gece saat 23.09'da zorla arabaya bindirilerek kaçırıldı.
Biri siyah renkte Doblo, diğeri beyaz renkte Şahin model iki araçtaki kimliği belirsiz kişiler, genç kadını zorla arabaya bindirdi. Genç kadının çığlıkları o saatte yurtta bulunan diğer arkadaşlarını korkutup ayaklandırdı.
Yurtta bulunan kadın öğrenciler  “Polisi arayın” demelerine rağmen polisi aramayan görevliler, yurtta ikamet eden genç kadınlara polisi aradıklarını söyledi. Görevlilerin polisi aradığına inanmayan öğrenciler, polisi kendileri arayarak ihbar etti. Uzun süre bekleyen öğrenciler, polisin gelip gelmediğine dair güvenlik görevlilerinden bilgi dahi alamadı. Telefonda ifade alınacağını belirtmesi üzerine polisin yanına gitmek isteyen öğrencilere ise güvenlik görevlileri izin vermedi.
Yurttaki öğrenciler görevlilerle görüşmelerinde ise nöbetçi memurun uyuduğunu öğrendi. Nöbetçi memurun uyumasına tepki gösteren kadın öğrenciler,  yetkililerin olayın üstünü kapatmaya çalıştığını söyleyerek tepki gösterdi.
Yurt görevlileri, yurttaki sayımın tam olduğunu ancak izinli olan öğrencileri bu saatte arayamayacaklarını söyledi. Bu açıklamanın üzerine öğrenciler,  yurt odalarını tek tek dolaşıp izinli olan arkadaşlarına ulaşmaya çalıştılar.
Kaçırılan genç kadının kimliği ve nerede olduğu hâlâ tespit edilemezken ne güvenlik görevlilerinden ne de yurttaki yetkililerden bir açıklama geldi. (Denizli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Haber Nöbeti’nin 7. ekibi görev yerlerinde çalışmaya başladı

SONRAKİ HABER

ÇED'siz AVM, toplu konut, RES dönemi bitti: ÇED Yönetmeliği delik deşik!..

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...