16 Mart 2016 08:00

Evrensel hedefe konuldu

Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terör ve terörist tanımını yeniden yapmalıyız” sözlerinin ardından gazetemiz bir kez daha hedefe konuldu. Beyaz Ekran internet sitesi gazetemizin önceki günkü “Barış olmadan, güvenlik olmaz” manşetinin “tehdit” olduğunu iddia etti. 

Site ayrıca gazetemizi “PKK ve marjinal sol örgütlere yakınlığıyla bilinen Evrensel gazetesi” olarak nitelerken, savcılığa da çağrı yaptı. Gazetemizin Türkiye’yi tehdit eden bir manşetle çıktığını öne süren site, Özgür Gündem gazetesi hakkında başlatılan soruşturmayı hatırlattı ve “Gün içerisinde Evrensel’le ilgili soruşturma açılıp açılmayacağı merak ediliyor” dedi. 

ÜLKE TV 

Ülke TV’de ise Mustafa Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu Ülke’nin Manşetleri programında gazetemiz hedef alındı. Mustafa Yıldız gazetemizin barış manşetiyle ilgili “Resmen açık açık bütün sayfadan hepimizi tehdit etmiş. Siz kim oluyorsunuz bizi böyle tehdit ediyorsunuz” derken, konuğu ise “Diktatör diyorlar, düşünce, ifade, basın özgürlüğü diyorlar. Bu yaptıkları özgürlük değil, bu özgürlüğün çıtalarının ötesinde bir şey. Basın özgürlüğü yok diyorlar ama fazlası var” diyerek ülkede basın ve ifade özgürlüğü olduğunu iddia etti. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ülkeye güvenlik zirvesi değil, barış ve çözüm zirvesi gerek

SONRAKİ HABER

Newroz bildirisi nedeniyle gözaltına alınan Chris Stephenson sınır dışı edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa