14 Mart 2016 14:47

Katliamda yaşamını yitiren Çermik ailesinin üyeleri toprağa verildi

Paylaş

Ankara'da Güvenpark otobüs duraklarında dün yaşanan saldırıda yaşamını yitiren Muharrem Çermik, Bağdat Çermik ve Perihan Çermik, Karşıyaka Mezarlığı Camii'nde  kılınan ikindi namazı sonrası Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu'nun yanı sıra pek çok milletvekili ve kitle örgütü temsilcileri katıldı.

Tuzluçayır'daki bir akrabalarını ziyaretten Balgat'taki evlerine dönerken saldırıda yaşamını yitiren Çermik ailesi üyeleri Muharrem, Bağdat ve Perihan Çermik'in cenazeleri bugün Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li milletvekillleri, EMEP Genel Başkanı Selma Gürkan ve EMEP yöneticileri, KESK Eş Genel Başkanı Lami Özgen, KESK'e bağlı sendika yöneticileri, Alevi örgütleri yöneticileri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Yanimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve birçok vatandaş katıldı. İkindi namazı ile birlikte kılınan cenaze namazı sonrası cenazeler Karşıyaka Mezarlığı'na gömüldü.

Aile, Büro Emekçileri Sendikası (BES) üyesi ve Anayasa Mahkemesi'nde memurluk yapan Tuncay Çermik'in annesi, babası ve kızkardeşiydi. Muharrem Çermik 80 yaşında ve Milli Piyango'dan emekli; Bağdat Çermik 75 yaşında; kızları Perihan Çermik ise 55 yaşında ve zihinsel engelliydi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Ankara Emek ve Demokrasi Güçleri'nden hükümete: Sorumlusunuz, istifa edin

SONRAKİ HABER

Rusya, Suriye'den çekilme sürecini başlatıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...