21 Nisan 2012 12:14

‘Beni bu hale sokanlar cezalandırılsın’

16 Nisan Pazartesi günü oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçının ardından çıkan olaylarda polisin müdahalesiyle bir çok kişi yaralanmıştı. Bu saldırıdan ‘nasibini’ alanlardan biri de Erkan Gülen.Gülen, çıkan arbede sırasında olayların arasında kalan 10 yaşlarında bir çocuğu kurtarmak isterken darp edild

‘Beni bu hale sokanlar cezalandırılsın’
Paylaş
Haci Güneş

16 Nisan Pazartesi günü oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçının ardından çıkan olaylarda polisin müdahalesiyle bir çok kişi yaralanmıştı. Bu saldırıdan ‘nasibini’ alanlardan biri de Erkan Gülen.

Gülen, çıkan arbede sırasında olayların arasında kalan 10 yaşlarında bir çocuğu kurtarmak isterken darp edildiğini, gözüne aldığı cop darbesiyle ağır yaralandığını ifade etti. Gülen’in hastanedeki tedavisinde ise elmacık kemiğinin kırık olduğu tespit edildi. Gülen, uğradığı saldırının kamera görüntülerine yansıdığını ancak şikayetçi olmak için gittiği karakoldaki polislerin kendisini dikkate almadığını belirtti.

‘BUNDAN BİR ŞEY ÇIKMAZ’

Beş gündür gözü kapalı olan Gülen, polislerin kendisine “Bundan bir şey çıkmaz, yediğin dayakla kalacaksın” dediklerini aktaran Gülen “Beni bu hale getiren polislerin bulunup gerekenlerin yapılmasını istiyorum” dedi.

“Bu kadar orantısız güç kullanılmaz, karşınızda düşman yok çünkü. Biz artık tribünlerde veya başka yerlerde polislerin orantısız güç kullanmasını istemiyoruz.  Bu cop darbesini 10 yaşında bir kişiyi korumaya çalışırken aldım” dedi.

Polislerin şikayetiyle ilgilenmemesine tepki gösteren Gülen, “Benim gözüm kör olsa bunun hesabını kim verecek?​” diye sordu. Gülen, bu haliyle çalışamadığını ve mağdur olduğunu da sözlerine ekledi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Askerde ‘kazayla’ öldürülen Balıkçı için yürüdüler

SONRAKİ HABER

‘Yasa, içi boş bir balon’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...