12 Mart 2016 12:00

Google, üniversite seçimi yapacak öğrenciler için yeni hizmet başlattı

Paylaş

Google, hangi üniversiteyi tercih edeceği konusunda kararsız olan veya üniversiteler hakkında güncel bilgiler bulamayan öğrenciler için "Üniversite Seçimim" adı altında hazırladığı yeni hizmetini tanıttı.

YGS'ye sadece birkaç gün kala kullanıma sunulan bu hizmet, sınav stresi yaşayan öğrencilerin üniversite tercihi konusunda daha sağlıklı araştırmalar yapmasına olanak sağlayacak. Puan, kontenjan, bölüm, üniversite ismi gibi birçok kategorilendirme seçimine sahip olan sistem, birçok konuda öğrenciye kolaylık sağlıyor.

Üniversite Seçimim, çok fazla stres altında olan veya yardıma ihtiyacı olduğunu düşünen öğrenciler için canlı bağlantı hizmeti bile sunuyor. Hangouts üzerinden gerçekleştirilen canlı bağlantılar, Google'ın bünyesinde çalışan psikologlar ve kariyer uzmanlarıyla görüşme yapmanızı sağlıyor. Bu görüşmeler sırasında aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz.

Üniversite Seçimim'in sunduğu bir diğer hizmet de İlham Al. İlham Al sayesinde aklınızdaki mesleğe dair videolu bilgiler alabiliyorsunuz. Google'ın yeni hizmetine buradan ulaşabilirsiniz.

ÖNCEKİ HABER

Stockholm’de trende ölüm tehditleri savuran bir IŞİD’li gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

Kilis merkezine bir kez daha füze düştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...