09 Mart 2016 09:59

Naksan Holding'e operasyon: 9 gözaltı

Paylaş

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Başkanı Cahit Nakıboğlu'nun yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Naksan Holding'e operasyon yapıldı. Operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı.

Holding binasına yaklaşık 10 sivil araçlık konvoyla gelen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce gerçekleştirilen arama ve incelemelerin ardından bazı evrak, doküman ve bilgisayar belleklerine el konuldu. Buradaki operasyonda gözaltına alınanlar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu arada, holding binasında yapılan arama sırasında, Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu'na ait, konsolosluk plakasının bulunduğu araçta da arama yapıldı. Nakıboğlu'nun Avusturya fahri konsolosluğunu yürüttüğü ve bir süre önce bu görevinin iptal edildiği belirtilirken, aramanın ardından araçtaki konsolosluk plakası polis ekiplerince söküldü ve Trafik Şube Müdürlüğüne ait ekiplerce cezai işlem uygulandı.

Naksan Holding de geçen hafta operasyon düzenlenen ve 2 yöneticisi tutuklanan Boydak Holding gibi geçen yıl Gülen Cemaati'ne yakın işveren ve sanayici konfederasyonu TUSKON'dan ayrıldığını açıklamıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Barış talep etti sürgün edildi!

SONRAKİ HABER

Ekşi Sözlük'teki 'isyan'a yönetimden yanıt geldi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa