09 Mart 2016 09:22

Deniz Naki'den Kayapınar Belediyespor voleybol takımına destek

Voleybolda 2. Lige yükselme maçlarına hazırlanan Kayapınar Belediyespor erkek voleybol takımı hazırlıklarını sürdürürken, yaptığı özgürlük ve barış çağrısı nedeniyle 12 maç ceza alan Amedspor'un başarılı oyuncusu Deniz Naki, takımı ziyaret ederek başarılar diledi.

Paylaş

Türkiye Voleybol Erkekler 3. liginde ilk ikiye girerek 2. lige yükselme maçlarına gitme başarısı gösteren Kayapınar Belediyespor Erkek Voleybol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor. 15-17 Mart tarihlerinde Malatya'da yapılacak yükselme maçlarına Kayapınar Belediyesi Amed Spor Kompleksi'nde hazırlanan takımın tüm hesapları bir üst lige çıkmak üstüne. Takımın antrenörü Ahmet Barış, inançlı ve kararlı olduklarını belirti.

Hazırlıklarını sürdüren sporcuları, yaptığı özgürlük ve barış çağrısı nedeniyle PFDK tarafından "ideolojik propaganda" ve "Sportmenliğe aykırı açıklama" gerekçesiyle 12 maç men cezası alan Amedspor'un başarılı oyuncusu Deniz Naki, ziyaret etti.

Naki, her türlü ayrımcılığa rağmen bölge takımlarının başarısının kente büyük bir moral ve gurur yaşattığını söyledi. (Diyarbakır/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Kocaeli’de kadınlar davul zurna eşliğinde yürüdü

SONRAKİ HABER

HDP: Anayasa çalışmaları vesayet altında olmadan yola devam etmeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...