21 Nisan 2012 06:43

Güçlü 1 Mayıs umudu arttı

TÜRK-İŞ, Kamu-Sen, Memur-Sen ve Hak-İş Ege Bölge Temsilcilerinin dün Türk-İş’te yapılacağını duyurduğu ortak basın toplantısı yapılmadı.Basın toplantısının yapılacağı saatlerde konfederasyon temsilcilerinin kendi aralarında yaptığı değerlendirme toplantısından ortaklaşma çıkmadı.Hak-İş Temsilcileri toplantıya katılm

Güçlü 1 Mayıs umudu arttı
Paylaş

TÜRK-İŞ, Kamu-Sen, Memur-Sen ve Hak-İş Ege Bölge Temsilcilerinin dün Türk-İş’te yapılacağını duyurduğu ortak basın toplantısı yapılmadı.

Basın toplantısının yapılacağı saatlerde konfederasyon temsilcilerinin kendi aralarında yaptığı değerlendirme toplantısından ortaklaşma çıkmadı.

Hak-İş Temsilcileri toplantıya katılmazken, Kamu-Sen Ankara’da merkezi olarak kutlayacağını ifade etti. Türk-İş’e bağlı sendikaların şube başkanları, işçi hareketi olarak bir bölünme yaşanmadan, 1 Mayısı Gündoğdu’da ortak kutlamak istediklerini belirtti.

Türk-İş Ege Bölge Temsilciliği, dün basına gönderdiği faksta, Türk-İş, Hak-İş, Kamu-Sen, Memur-Sen olarak Bornova’da kutlama kararı aldıklarını, Düzenleme Kurulu olarak açıklama yapacaklarını duyurmuştu.  DİSK, KESK, Türk-İş’e bağlı sendikalar, TMMOB, TTB, TEB ise Gündoğdu’da ortak kutlama için Valiliğe başvuru yapmıştı. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Türk-İş Ankara Şubeleri Sıhhiye’de

SONRAKİ HABER

Bursa’da 1 Mayıs kent meydanında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...