03 Mart 2016 17:25

Emek Partili kadınlar Antalya OSB'de kadınları 8 Mart’ta alanlara çağırdı

Paylaş

Mahir DOĞAN
Antalya

Antalya’ Organize Sanayi Bölgesi’nde  Emek Partili Kadınlar işçi kadınları 8 Mart’ta yapılacak olan mitinge çağırdılar. 

Antalya’da 8 Mart çalışmaları hızla sürüyor. Emek Partili kadınlar Bu gün OSB’de bulunan gıda fabrikalarının önünde dağıttıkları bildirilerle herkesi yapılacak etkinlik ve yürüyüşe çağırdılar. 
Emek Partisi Antalya İl Örgütü yöneticisi Huriye Tozluyurt  ‘’Gıda fabrikaları partimizin çalışma yaptığı alanlarda bulunuyor. Bu gün Kadınlara 8 Mart’ın önemini anlatan bildiriler dağıtarak, onların yapacağımız etkinlik ve yürüyüşe katılmaları için çağrıda bulunduk’’ dedi. Tozluyurt ayrıca 8 Mart’ta yapacakları etkinlik ve eylemlikleri içinse ‘’ Bizler Emek Partili Kadınlar olarak 8 Mart Pazar günü Saat 10.00 ile 12.30 arasında Cumhuriyet Meydanında bulunan Nobel Kafede Kadınlarla Şiirli, türkülü bir etkinlik yapacağız. Bu etkinlikten sonrada üyesi olduğumuz Antalya Kadın Platformu’nun Aydın Kanza Parkından, Cumhuriyet meydanına yapacağı yürüyüşe katılacağız. Ayrıca 8.Mart Çarşamba günü akşam meşaleli bir yürüyüş yapacağız. Antalyalı kadınları, başta organize sanayi olmak üzere, mahallelerde, işçi duraklarında dağıttığımız bildirilerle bu yapacağımız eylem ve etkinliklere çağırıyoruz’’ dedi.

'8.MART TATİL İLAN EDİLSİN'

KESK üyesi kadınlar 8 Mart Çarşamba günü saat 12.30’da "8 Mart Tatil İlan Edilsin" talebiyle üretimden gelen gücümüzü kullanarak alanlara çıkıyoruz. Attalos heykeli önünde basın açıklaması yapıyoruz ‘’ diyerek, tüm kamu emekçilerini yapacakları iş bırakma ve basın açıklamasına katılmaya çağırıyorlar

 

ÖNCEKİ HABER

Bölgede Haber Nöbeti tutan Fatih Polat SES üyelerine izlenimlerini anlattı

SONRAKİ HABER

İklim için ilk adım: Kömürden kurtul!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...