02 Mart 2016 10:15

UEFA'dan Galatasaray'a 1 yıl men cezası

Paylaş

UEFA'dan Galatasaray'a 1 yıl men cezası geldi. UEFA'nın Galatasaray'a verdiği 1 yıl Avrupa Kupalarından men cezası, Sarı Kırmızılı kulüpte de değerlendirilmeye başlandı.

UEFA ile yapılan toplantılara katılan genel sekreter Fatih İşbecer daha önce konuşulan 1 artı 1 yıllık cezanın kalkmasının memnuniyet verici olduğunu ve önümüzdeki sezonda bunu değerlendirerek sıkıntıları aşacaklarını söyledi.

UEFA'nın kendilerine ulaşan karar mektubunun 21 sayfa olduğunu ve bunu tam olarak tercüme ettikten sonra CAS'a gidip gitmeme yönünde karar alacaklarını da vurgulayan Fatih İşbecer bu durumu şöyle özetledi. "En azından artı 1 tehlikesinin ortadan kalkması sevindirici. Şimdi bunu çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu sezon Avrupa'ya katılma hakkını elde edip cezamızı çekmemiz gerek. Devamında tasarruf ve akılcı politikalarla takımı revize etmeliyiz. Bir yıl sonra yeniden Şampiyonlar Ligi'nde yer almanın planlarını hazırlamaya başlıyoruz. Çok kötümser olmaya gerek yok" dedi. 

Fatih İşbecer'in bu açıklamasıyla beraber Galatasaray bu sezon Avrupa Kupaları'na katılma hakkını elde ederse, önümüzdeki kupalarda yer almayacak ve cezasını 2016-17 sezonunda tamamlamış olacak. Eğer Galatasaray bu sezon kupalara katılma hakkını elde edemezse cezası 2017-18'de çekerek tamamlayacak. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

KESK Kocaeli: Karartılan TV ekranları değil ülkenin geleceğidir!

SONRAKİ HABER

Ek zam talebiyle direnen işçiler birçok kazanım elde etti: Urfa DEDAŞ’ta mücadele sürecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa