25 Şubat 2016 11:42

Nilüfer Belediyesi sokak hayvanları için konser düzenleyecek

Paylaş

Nilüfer Belediyesi, sokak hayvanları yararına bir konser düzenlemeye hazırlanıyor. Konsere girişin biletle değil “sokak hayvanları için mama” ile olacağını açıklayan belediye geçen sene de sokak hayvanları yararına bir konser düzenlemiş ve 550 kilo mama toplayarak beslenme odalarına ve sokak hayvanlarına dağıtılmıştı.

26 Ocak Cuma günü 20.00’da gerçekleşecek konserde; “Walrus, Kapak ve 5. Bölge” grupları sahne alacak. Bu yıl ikincisi düzenlenen; “Mama Desteği Konseri” ile sokak hayvanlarına bir katkı sağlayacak olan Nilüfer Belediyesi konsere geleceklerin yanlarında kedi ve köpek maması getirmesini isterken konser günü açılacak stant’tan mama da satın alınabileceğini duyurdu.
Sokak hayvanlarına sahip çıkmak ve duyarlılığın artırılması için çeşitli çalışmalar yaptıklarını söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “ Sokak hayvanları yararına düzenlediğimiz Mama Desteği Konseri de bu çalışmalarımızdan biri. Müzik gruplarının gönüllü olarak sahne aldığı konseri geçen yıl da yapmıştık ve büyük bir ilgi görmüştü. Amacımız , can dostlarımız için mama toplayıp destek olmak” dedi. (Bursa/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Emek Partisi'nden 'kiralık işçilik' tasarısına tepki

SONRAKİ HABER

Sessiz barış nöbeti 200. gününde geniş katılımlı bir etkinliğe dönüşecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa