24 Şubat 2016 10:55

Zonguldak’ta 23 yaşındaki genç kadın, boğazı kesilmiş halde bulundu

Paylaş

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK) memur olarak çalışan 23 yaşındaki Necla Sağlam, yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilerek öldürüldü. Olayı polise ihbar eden ve sevgilisi olduğu öğrenilen ambulans şoförü S.C.(24), gözaltına alındı. 

Olay, Mithatpaşa Mahallesi Bağlık Caddesi’ndeki Karadeniz Apartmanı’nda meydana geldi. Isparta nüfusuna kayıtlı olan ve yetiştirme yurdunda büyüdüğü öğrenilen Sağlam, evinde boğazı kesilmiş halde bulundu. 

İddiaya göre 112 Acil Sağlık Servisi’nde ambulans şoförü olarak çalışan S.C., telefonlarına cevap vermemesi üzerine Necla Sağlam’ın kaldığı eve gitti. Zile basmasına rağmen kapı açılmayınca tekrar telefonla arayan S.C., içeriden telefon sesini duyunca polise haber verdi. Çilingirle kapıyı açtıran polis, içeriye girdiğinde genç kadının yatak odasındaki kapının arkasında boğazı kesilmiş halde bulundu. 

Genç kadının cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı incelemenin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Necla Sağlam’ın cenazesinin götürülüşü sırasında mesai arkadaşlarının göz yaşını tutamadığı görüldü. 

HERHANGİ BİR PROBLEMİ YOKTU

Necla Sağlam’ın çalıştığı kurumda görevli Cavit Ateş, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sabahleyin haber aldık, geldik. Polise haber verildi. Polis kapıyı açtı, bize öldüğünü söyledi. Herhangi problemi yoktu. Zaten derdi olsa bize anlatıyordu. İş arkadaşları olarak çözmeye çalışıyorduk. Böyle bir olay, aklımızın ucundan bile geçmeyecek bir şey. Sonuçta kimsesizler yurdunda büyümüş bir çocuk. Psikolojik sorunları vardır diye düşündük. İnşallah failleri bulunur.” dedi. 

Olayın, Necla’nın telefonlarına ulaşılamaması üzerine ortaya çıktığını anlatan Ateş, şunları söyledi: “Sabah arkadaşı gelip kapıyı açamayınca beni aradı. Sabah aradığında ‘abi dün akşamdan beri arıyorum Necla cevap vermiyor. İçeriden telefonunun sesi geliyor, kapıyı açmıyor, ne yapayım’ dedi. Ben de polise haber vermelerini söyledim. Sonra polisle eve girdiler. Yatak odasının kapısında yatar vaziyette bulmuşlar.” 

Genç kadının erkek arkadaşı S.C, ekiplerce gözaltına alındı. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

!f İstanbul'da bugün - 24 Şubat 2016

SONRAKİ HABER

Sur yürüyüşüne polis yine saldırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa