23 Şubat 2016 15:09

İzmir'de Jandarma Komutanlığına roketli saldırı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı'na akşam saatlerinde roketatarla saldırıda bulunuldu.

Paylaş

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı'na roketatarlı saldırı düzenlendi. Soğukpınar Mahallesi'nde bulunan Jandarma Komutanlığı'na yönelik saldırıda, atılan roketlerden biri karakol binasının yanında bulunan binaya isabet etti.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, roketin isabet ettiği binada hasar oluştu. Saldırının ardından failler uzaklaşırken, bölgede operasyon başlatıldı.

KARARTMA UYGULANDI

Jandarma yetkilileri, İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'ndeki Jandarma Karakol Komutanlığı'na, yakındaki dağlık alandan rokekatarla saldırıda bulunulduğunu doğruladı. Yetkililer roketin, içinde lojman da bulunan iki katlı Karakol Komutanlığı'na isabet etmediğini, yakındaki bir binanın cephesine çarptığını bildirdi. Yetkililer, "Jandarma personeli veya vatandaşlardan yaralanan yok" dedi.

Bu arada olayın hemen ardından karakol ve çevresindeki binaların ışıkları söndürülüp karartma uygulandı. Polis ve jandarma, bölgede güvenlik önlemi aldı. Birçok kişi de olayı duyup bölgeye gelerek bilgi almaya çalıştı.

İzmir'den çok sayıda polis ve jandarma ekibi bölgeye sevk edildi. Dağlık alan ve ilçeye bağlıntılı yollarda arama, kontrol çalışması başladı. İzmir Valisi Mustafa Toprak da Jandarma Karakol Komutanlığı'na gelerek, askeri yetkililerden olayla ilgili bilgi aldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

55 ülkede milyonlarca Mars ve Snickers toplatılıyor

SONRAKİ HABER

DİHA Muhabiri Mazlum Dolan ve 5 kişi tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...