17 Şubat 2016 13:05

Yallah! Underground’ın müzikleri Babylon’da

Paylaş

Babylon’da bu hafta !f İstanbul partileri, Pazar Pazar Babylon Etkinliği ve Ghostly Internatıonal Gecesi kaçırılmayacak etkinliklerden. 

!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin 15. yaşını kutlayacağı !f Açılış Partisi, 20 Şubat akşamı Babylon’da gerçekleşiyor. Gecede, !f music filmlerinden “Yallah! Underground”daki müzikleriyle dikkat çeken Kazamada, yıllar sonra yeniden aynı sahnede bir araya gelirken; Ortadoğu ve Anadolu’nun müzikal zenginliğini elektronik dünyasının farklı disiplinleriyle buluşturmayı başaran Fortuna Records ekibi de !f Açılış Partisi’nde performans sergiliyor.

Babylon'da Pazar günleri ücretsiz gerçekleştirilen Pazar Pazar Babylon etkinlikleri 21 Şubat'ta latin müziğinin enerjik ekibi Acuba ile devam ediyor. Salsa, bolero, cha cha gibi Küba ve Karayip müziklerini Türkçe şarkılarla zenginleştiren Acuba, zengin repertuvarıyla Babylon'da eğlenceli bir pazar gününe davet ediyor.

GHOSTLY INTERNATIONAL GECESİ

House, avant-pop, ambient ve tekno müziğin sofistike isimleriyle öne çıkan plak şirketi Ghostly International, 25 Şubat akşamı Babylon’a geliyor. Caz, hip-hop ve funk ritimlerini synth, perküsyon ve sokakta kaydedilmiş seslerle harmanlayan Shigeto, müziğinde kendi yorumunu yaratan Heathered Pearls ve klasik hip-hop ritimlerini ambient, glitch ve synth ile güçlendiren Lord Raja Ghostly International Night’ta dinleyiciler ile buluşuyor.

!f İstanbul’un ilk yılından beri şehrin tüm renklerini bir araya getirdiği, yılın en eğlenceli partisi !f Gökkuşağı, 26 Şubat akşamı Babylon’da gerçekleşiyor. Festivalin Gökkuşağı filmlerinden “Arzu Seni Özgür Bırakacak”ın müzik süpervizörü Joey Hansom’ın setiyle başlayacak gece, filmin oyuncularından Venezuelalı DJ Aerea Negrot’ın müzikleri dinleyiciler ile buluşuyor. DJ Aerea Negrot’ın ardından !f Gökkuşağı Partisi’nde müzik, Mr. Sür ve ikizi Sister Sür ile devam ediyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Yolu !f’ten geçen yönetmenler buluştu

SONRAKİ HABER

Birhan Keskin’den yeni şiir kitabı: Fakir Kene

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa