17 Şubat 2016 03:45

Fatih’te yangın: 5’i ağır, 10 yaralı

Paylaş

Fatih’te yabancı uyruklu şahısların kaldığı apartmanda yangın çıktı. Yangında 5’i ağır en az 10 kişi yaralandı. Mahsur kalan çok sayıda kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Aksaray Mahallesi, Manastırlı Rıfat Sokak 10 numarada bulunan 7 katlı apartmanın giriş katında saat 06.00 sıralarında henüz binilmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler diğer katlara da sıçradı. Apartmanda ikamet eden çok sayıda Senegal uyruklu şahıs alevlerin arasında mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri mahsur kalanları kurtarmak için adeta zamanla yarıştı. Üst katlarda kurtarılmayı bekleyen şahıslar, itfaiyenin merdiven aracıyla aşağı indirildi. Yaralılar, olay yerinde hazır bekletilen ambulanslara taşındı. Yangında yaralananlardan 5’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Yaralanan 10'dan fazla kişi çevre hastanelere kaldırıldı. Söndürme çalışmaları sırasında iki itfaiye eri de dumandan etkilendi. Görgü tanıkları, mahsur kalan bazı şahısların alevlerden kurtulmak için üst katlardan aşağı atladığını aktardı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

BM Güvenlik Konseyi'nde karar oy birliği ile alındı kararda Türkiye’ye destek veren ülkeler de var

SONRAKİ HABER

ABD: Türkiye sınır ötesi topçu ateşine son vermeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...