15 Şubat 2016 19:30

Ankara'da iki genç el ele tutuşarak intihar etti

Ankara'nın göbeği Kızılay'da bulunan AVM'nin 6. katından el ele tutuşarak atladıkları belirtilen iki kişi hayatını kaybetti.

Paylaş

Ankara Kızılay'da bulunan bir alışveriş merkezinde, üzerinden kimlik çıkmayan iki genç, 6'ncı kattan atlayarak intihar etti. Zemine düşen gençler, olay yerinde can verdi.

Alınan bilgiye göre, alışveriş merkezine akşam saatlerinde gelen iki genç, kafe ve restoranların bulunduğu 6'ncı kata çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle ele ele tutuşarak korkulukların üzerine çıkan gençler, bir anda kendilerini boşluğa bırakarak intihar etti. İki genç, AVM'de bulunan vatandaşların gözleri önünde beton zemine çakıldı.

Görevlilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, gençlerin hayatını kaybettiğini belirledi. Ardından polis ekiplerini bekleyen görevliler, cesetlerin üzerine karton kağıt örttü. Yapılan incelemede cesetlerin üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi.

Restoran katında bulunan bir görgü tanığı, gençler çantalarını kenara koyarak bir anda korkuluklara çıktığını ve atladığını söyledi. 

(Kaynak: NTV)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul’un 11 ilçesinde Perşembe günü elektrik kesintisi yaşanacak

SONRAKİ HABER

Dışişleri Bakanlığı: Rusya'nın saldırısı açık bir savaş suçudur

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...