17 Nisan 2012 09:10

İşşizliğe karşı, barış ve adalet için 1 Mayıs’a

Mersin Emek ve Demokrasi Platformu 1 Mayıs’a çağrı yapmak üzere Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması yaptı.Açıklamayı Türk-İş İl Temsilcisi ve Yol-İş Şube Başkanı İrfan Gürtekin yaptı. Gürtekin, “Bizler bu ülkenin işçileri, kamu emekçileri, meslek sahipleri emeklileri, işsizleri, yoksulları ol

İşşizliğe karşı, barış ve adalet için 1 Mayıs’a
Paylaş

Mersin Emek ve Demokrasi Platformu 1 Mayıs’a çağrı yapmak üzere Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması yaptı.

Açıklamayı Türk-İş İl Temsilcisi ve Yol-İş Şube Başkanı İrfan Gürtekin yaptı. Gürtekin, “Bizler bu ülkenin işçileri, kamu emekçileri, meslek sahipleri emeklileri, işsizleri, yoksulları olarak tüm dünya emekçileriyle birlikte 1Mayıs’tayız. Barış için, özgürlük için, demokrasi için, ekmek için 1 Mayıs’ta alanlarda omuz omuzayız ve bir kez daha Mersin’den hükümete ve işçilere sesleniyoruz; işsizliğin önlenmesini, kıdem tazminatı hakkımız korunmasını, esnek, kuralsız çalışmanın ve güvencesiz çalışma biçimlerinden vazgeçilmesi istiyoruz. Asgari ücretin insanca yaşanacak bir seviyeye gelmesini, kamu emekçilerinin grevli toplu sözleşmeli hakkının verilmesini, ülkemizde ve dışarıdaki savaşın son bulmasını istiyoruz” dedi.
Gürtekin, 1 Mayıs Saat:11.00’da İstasyon Meydanında toplanılacağını ve oradan Cumhuriyet alanına yürüyüş yapılacağını belirtti. (Mersin/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

4+4+4 eyleminin fotoğraf sergisi

SONRAKİ HABER

Zorunlu mesaiye kalmama işten atılma sebebi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...