17 Nisan 2012 08:12

İçişleri Bakanını protesto eden 8 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in Erzurum’da “Sayın bakanım, senin geldiğine çok sevindim” diyen yurttaşa, “Yok ya. Nerden bileyim sevindiğini? Hadi bir takla at ya da oyna bir göreyim” sözlerini bakanlığın önünde protesto eden Halkevleri üyeleri gözaltına alındı.İçişleri Bakanı İdr

İçişleri Bakanını protesto eden 8 kişi gözaltına alındı
Paylaş

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in Erzurum’da “Sayın bakanım, senin geldiğine çok sevindim” diyen yurttaşa, “Yok ya. Nerden bileyim sevindiğini? Hadi bir takla at ya da oyna bir göreyim” sözlerini bakanlığın önünde protesto eden Halkevleri üyeleri gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in Erzurum’da “Sayın bakanım, senin geldiğine çok sevindim” diyen yurttaşa, “Yok ya. Nerden bileyim sevindiğini? Hadi bir takla at ya da oyna bir göreyim” sözlerini İçişleri Bakanlığı önünde Halkevleri üyeleri sloganlar atarak ve darbuka çalarak protesto etti. Halkevi üyelerinin protestosuna ve basın açıklamasına izin vermeyeceğini belirten polis uyarılarda bulundu. Buna rağmen grup basın açıklamasını yaptı. Açıklamanın artından polis 8 kişiyi gözaltına aldı. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

HDK: Tutuklananlar serbest bırakılsın

SONRAKİ HABER

Deva’da sendikalı 4 işçi atıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...