17 Nisan 2012 07:05

İstanbul'da 1 Mayıs Taksim'de kutlanacak

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, işçi sınıfının uluslararası birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanması konusunda sendikalarla hemfikir olduklarını söyledi.8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümünün 19. yıldönümü nedeniyle anıt mezardaki anma törenine k

İstanbul'da 1 Mayıs Taksim'de kutlanacak
Paylaş


8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümünün 19. yıldönümü nedeniyle anıt mezardaki anma törenine katılan Vali Hüseyin Avni Mutlu, 1 Mayıs kutlamalarına yönelik basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mutlu, kutlamalara ilişkin gerekli hazırlıkların yaptıklarını ve çeşitli tedbirler alacaklarını belirterek, "Tabii ki işçilerimizin, emekçilerimizin bu özel günlerini en iyi şekilde kutlamaları ve emeğe saygı noktasında da hepimizin bu konuda gerekli gayreti göstermesi lazım. Emek gününe, işçilerimizin gününe yakışır bir etkinlik olmasını ben de yürekten diliyorum" diye konuştu.

1 Mayıs'ın Taksim Meydanı'nda kutlanması konusunda herhangi bir sıkıntı olup olmadığının sorulması üzerine Mutlu, "Taksim Meydanı'nda yaptırıyoruz. Şu ana kadar farklı bir düşüncemiz yok" dedi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Göçük altında kalan işçi öldü

SONRAKİ HABER

Gazeteciler için kanun teklifi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...