17 Nisan 2012 06:58

Göçük altında kalan işçi öldü

Erzincan’da alt yapı çalışması esnasında göçük altında kalan belediye mevsimlik işçisi Halis Aktaş(45) kaldırıldığı Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Olay, Taksim mahallesi 1121 Sokak’ta meydana geldi. Erzincan Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri M

Göçük altında kalan işçi öldü
Paylaş

Erzincan’da alt yapı çalışması esnasında göçük altında kalan belediye mevsimlik işçisi Halis Aktaş(45) kaldırıldığı Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay, Taksim mahallesi 1121 Sokak’ta meydana geldi. Erzincan Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, 1121 Sokak’ta kanalizasyon yenileme çalışması yaptığı esnada, yaklaşık 3 metre derinliğindeki bölgede çalışan Halis Aktaş, aniden yaşanan göçük sebebiyle toprak altında kaldı. Yaklaşık 30 dakika toprak altında kalan Halis Aktaş, belediye ve sivil savunma ekipleri tarafından çıkarılarak, 112 Acil Servis Ambulansı ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Aktaş, saat 20.15 sıralarında yaşamını yitirdi.
Erzincan Belediyesine hizmet alımıyla işe başlayan ve 8 yıldır mevsimlik işçi olarak çalışan Halis Aktaş, evli ve 2 çocuk babasıydı. (ERZİNCAN)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul'da 15 kişi tutuklandı

SONRAKİ HABER

İstanbul'da 1 Mayıs Taksim'de kutlanacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa