09 Şubat 2016 18:08

Domuz bağı cinayetinde 8 kişi yakalandı

Paylaş

İstanbul Şişli’de öldürülen Hagop Yakup Demirci'nin cinayet zanlıları Trabzon’da yakalandı.

Şişli’de 85 yaşındaki Hagop Yakup ve eşi 79 yaşındaki Seta Ayda Demirci’yi domuz bağı ile bağlayan ve evde bulunan 200 bin TL’yi alarak kaçan şahısların yakalanması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin çalışması sonuç verdi. 

Şişli'de hırsızlık amacıyla girdikleri evde 85 yaşındaki Hagop Yakup Demirci ve eşi 79 yaşındaki Seta Ayda Demirci'yi domuz bağı ile bağlayarak Hagop Yakup Demirci'nin ölümüne sebep olan şüpheliler Trabzon'da yakalandı.

Evde bulunan 200 bin TL'yi de alarak kaçan zanlıların yakalanması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüphelilerin Trabzon'a gittiği belirlendi. Trabzon'da belirlenen adrese baskın yapan polis, 3'ü kadın 6 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili İstanbul'da da 2 şüpheli gözaltına alındı.

Eve girerek cinayet ve soygunu gerçekleştiren 3 kişinin Trabzon'daki operasyonda gözaltına alındığı bildirildi.

Yurtdışına kaçma hazırlığında olduğu belirtilen şüphelilerin kaldıkları evde yapılan aramalarda çok sayıda sahte pasaport ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin yarın İstanbul'a getirilmesi bekleniyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

DİSK İstanbul’da kıdem tazminatı için yürüdü

SONRAKİ HABER

Beştaş: Kapılara bırakılan mermiler provokasyon amaçlı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...