08 Şubat 2016 19:46

Kanarya Mahallesi'ndeki kahve tarama olayıyla ilişkili olduğu iddia edilen 3 kişi tutuklandı

Paylaş

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi Kanarya Mahallesi'ndeki Ufuk Kıraathanesi'ne ateş açarak 2 kişinin ölümüne, 5 kişinin de yaralanmasına yol açtıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı. 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili 1 kişinin daha yakalandığı öğrenildi.

Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin, Özel Tim ve Özel Harekat ekipleri eşliğinde dün gece Küçükçekmece'de bulunan yaklaşık 15 adrese düzenlediği eşzamanlı operasyon sonucu gözaltına alınan 4 şüpheli, Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Zanlılar, sorgularının ardından akşam saatlerinde Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 4 zanlıdan 3'ü PKK üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanırken, 1 zanlı da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

1 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

Bu arada, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin operasyonları sonucu, bugün akşam saatlerinde olayla ilgili 1 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi. Zanlı, Terörle Mücadele Şubesi'nde sorguya alındı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

YPG: Cihatçıların geçişine izin verdiğimiz iddiası yalandır

SONRAKİ HABER

Haber Nöbeti’nde ikinci ekip bugün Diyarbakır’da olacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...