07 Şubat 2016 06:43

Amedspor taraftar grubu Barikattan Aziz Yıldırım'a çağrı

Amedspor Barikat Taraftar Grubu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a "Sizden beklentimiz, rakibiniz ile aynı şartlarda karşılaşmak isteğinizi dile getirmenizdir. Bu sayede Fenerbahçe ile Amedspor karşılaşmasını izleyecek milyonlara bunun sadece bir spor mücadelesi olduğunu hatırlatacak ve kardeşlik ile dostluğun gösterileceği bir gün olmasına katkıda bulunacaksınız" çağrısında bulundu.

Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u eledikten sonra çeyrek finale yükselen Amedspor'a, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Fenerbahçe ile yapacakları maçta "Seyircisiz oynama" cezası ve Ameldi futbolcu Deniz Nakiye 12 resmi müsabakadan men cezası verildi. Amedspor Barikat Taraftar Grubu, sosyal medya hesapları üzerinden yazılı bir açıklama yaparak, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a çağırıda bulundu.

'KULÜBÜMÜZÜ DEVRE DIŞI BIRAKMAYA YÖNELİK CEZALARA MARUZ KALDIK'

Açıklamada, "Türkiye Kupası'nda kulübünüz Fenerbahçe ile eşleştik. Kupada şimdiye kadar 9 maç yaptık ve hiç yenilmedik. İlk maçı kendi sahamızda seyircisiz olarak oynayacağız. Diyarbakır'daki karşılaşmanın, herhangi bir sorun olmaksızın tamamlanacağından şüphemiz yok. Ancak Amedspor kulübüne kura çekiminden sonra, hem futbolcu hem de taraftar bazında kulübü zor durumda bırakacak ağır yaptırımlar uygulamaya konuldu. Tamamen kulübümüzü devre dışı bırakmaya yönelik cezalara ve baskılara maruz kaldık" denildi. 

"Sizden beklentimiz, rakibiniz ile aynı şartlarda karşılaşmak isteğinizi dile getirmenizdir" denilen açıklamada, şunlar aktarıldı: "Bu sayede Fenerbahçe ile Amedspor karşılaşmasını izleyecek milyonlara bunun sadece bir spor mücadelesi olduğunu hatırlatacak ve kardeşlik ile dostluğun gösterileceği bir gün olmasına katkıda bulunacaksınız." (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Cizre'de kuşatma 56'ncı gününde: Yaralılardan haber yok

SONRAKİ HABER

Ekvador Devlet Başkanı: Yabancı topraklarda böyle davranamazlar!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...