16 Nisan 2012 09:45

Antep’te işçi servisi devrildi; 4 işçi öldü

Gaziantep’te dün gece Başpınar OSB’de bulunan Ritaş fabrikasının işçilerini taşıyan servisin kaza yapması sonucu 4 kişi ölürken çok sayıda işçi ise yarandı.Gaziantep’te dün gece Ritaş fabrikasının 24:00-8:00 vardiyası işçilerini taşıyan servis  D400 Karayolu Bölge Trafik civarında kaza yaptı.

Antep’te işçi servisi devrildi; 4 işçi öldü
Paylaş

Gaziantep’te dün gece Başpınar OSB’de bulunan Ritaş fabrikasının işçilerini taşıyan servisin kaza yapması sonucu 4 kişi ölürken çok sayıda işçi ise yarandı.

Gaziantep’te dün gece Ritaş fabrikasının 24:00-8:00 vardiyası işçilerini taşıyan servis  D400 Karayolu Bölge Trafik civarında kaza yaptı. Yaralanan işçilerden edinilen bilgiye göre kazanın, servis şoförünün yolda uyuması üzerine direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle meydana geldiği öğrenildi. Çarpmanın şiddetiyle takla atan işçi servisinde 4 işçi ölürken, çok sayıda işçi de yaralandı. Ölen işçilerinin cenazeleri İslâhiye, Antep’in biri köyünün de, Yeşilkente ve Asri mezarlığında def edileceğe öğrenildi.

Hayatını kaybeden işçilerin isimleri şöyle: Hakan Çekirdekçi, Bilal Yılmaz (şöfor) Mustafa Bahçeci, Serdar Çelik (Gaziantep/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

ON’ların türküsünü yüz binler söyledi

SONRAKİ HABER

İşsizlik çift hanede: 10.2

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...