01 Şubat 2016 19:06

Adana'da 20 yaşındaki genç sırtından vuruldu

Paylaş

Adana'da 19 yaşındaki Murat Daşkan'ın, eyleme polis saldırısı sırasında silahla vurularak yaşamını yitirmesinin ardından 20 yaşındaki Kadir Çalışkan isimli genç de polis kurşunuyla ağır yaralandı. Seyhan ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi Güney Kavşağı Bulvarı üzerinde bir araya gelen gençlere polis biber gazı, ses bombası ve gerçek mermilerle saldırdı. Çatışma sırasında bir araç ateşe verilirken, polis zırhlı araçlarla gençleri kovaladı. Kovalama sırasında zırhlı araçtan açılan ateş sonucu Kadir Çalışkan sırtından vuruldu.

Mahalle sakinleri tarafından Özel Adana Güney Hastanesi'ne kaldırılan Çalışkan, burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adana TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, kurşun Çalışkan'ın sırtından girip karın boşluğundan çıktı. Çalışkan'ın hayati tehlikesinin olduğu ve yoğun bakım servisine alındığı belirtildi.

Öte yandan Hürriyet Mahallesi Saydam Caddesi üzerinde bir araya gelen gençler, Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir araca ses bombası attı. Araçta maddi hasar meydana gelirken, gençlerle polis arasında çatışmalar devam ediyor. (Adana/DİHA)

19 YAŞINDAKİ GENÇ SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

ÖNCEKİ HABER

Trump'a 'Şarkılarımı rahat bırak' diyenler arasına Adele de katıldı

SONRAKİ HABER

Davutoğlu: Cizre'deki o binayla dünyayı kandırıyorlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...