01 Şubat 2016 13:18

Kastamonu'da eşi tarafından vurulan kadın yaşamını yitirdi

Paylaş

Kastamonu'da, eşi 32 yaşındaki Necmettin Çiftçioğlu'nun tabanca ile ağır yaraladığı 22 yaşındaki İsmet Çiftçioğlu, hastanedeki yaşam savaşını kaybetti.

Geçen hafta Perşembe günü meydana gelen olayda Necmettin Çiftçioğlu, adliyedeki boşanma duruşmasının ardından eşi İsmet Çiftçioğlu'nun, 2 yaşındaki kızları C.Ç. ile bindiği otomobili takip etti. Necmettin Çiftçioğlu, Açıkmaslak mevkisinde otomobilin önünü kendi aracıyla kesti. Aracından inen Çiftçioğlu, eşi ve sürücü 27 yaşındaki Turan Demir'e kurşun yağdırdı. Turan Demir, olay yerinde ölürken, yaralanan İsmet Çiftçioğlu Kastamonu Dr.Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinden sonra Çorum'daki özel hastaneye sevk edildi. Yoğun bakımda tedaviye alınan İsmet Çiftçioğlu, bugün hayatını kaybetti. Çiftçioğlu'nun cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Küçük kızın yara almadan kurtulduğu olayın ardından kaçan Necmettin Çiftçioğlu, daha sonra polis ekipleri tarafından yakalanmış ve çıkarıldığı nömetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştu. (Kastamonu/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Isparta Emniyeti'nde 'Erdoğan'a hakaret' seferberliği: 20 ilde 53 kişi hakkında soruşturma

SONRAKİ HABER

Sarıyıldız: Cizre'deki gerçekleri duyurduğum için hedefteyim

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...