01 Şubat 2016 12:32

Çeşme’de camiye gidecek çocuklara tablet, bisiklet ve MP3 çalar vaadi

Paylaş

AKP Hükümeti, çocukları camilere çekebilmek için Diyanet bütçesini kullanmaya devam ediyor. Çeşme Müftülüğünün, çocukları sömestir tatilinde camilere çekebilmek için tablet, bisiklet ve MP3 çalar vaddetti. Müftülük, aileleri de unutmadı. 

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Çeşme Müftülüğü ilçe geneline astığı ‘Bu Tatilde de Çocuklar Camide’ başlıklı afişlerle sömestr tatilindeki çocukları camilere çağırdı. Namaz kılan çocuk fotoğraflarının ve cami silüetinin bulunduğu afişte, “7-17 yaş grubu arası gençlerimizi bu sömestrde de tüm camilerimize bekliyoruz” sözleri yer aldı.  

NASIL DAĞITILACAĞI MUAMMA

Afişin dikkat çeken kısmı ise “Hediyelerimiz” kısmı oldu. Müftülük, camilere gitmeyi özendirmek için çocukların hayallerini de kullandı. Çeşme Müftülüğü camilere gidecek çocuklara tablet, bisiklet ve MP3 çalar vaadinde bulundu. Müftülük, ayrıca ailelerin çocuklarını camilere göndermesi için de hediyeler vadetti. Aileler için verilecek hediyeler arasına çeyrek altın da kondu. Afişte bu hediyelerin nasıl dağıtılacağı, hangi çocuklara verileceği konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Hukukçular ve kitle örgütlerinden cezaevleri raporu: İhlaller 2 kat arttı

SONRAKİ HABER

İnci Plastik işçileri sendikanın kapısına dayandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...