30 Ocak 2016 19:01

Bakan Soylu'dan Demirtaş'a: Bu adam uslanmayacak

Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için "Bu adam uslanmayacak" dedi.

Muş'ta bazı temaslarda bulunan Bakan Soylu gazetecilere yaptığı açıklamada, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Genelkurmay Başkanlığı ile ilgili iddialarıyla ilgili şunları söyledi:

"İnsanı tahrik etmek istiyor, hem de ülkemi tahrik etmek istiyor. 6-7 Ekim olaylarında yaptığı yetmemiş ve daha sonra ortaya koymuş oldukları yetmemiş gibi Türkiyemi, benim güzel ülkemi, benim güzel insanımı, dünyaya anbean şikâyet etmesi yetmemiş gibi, şimdi başka bir senaryonun altını imza atıyor. Bu adam uslanmayacak, bunun tek karşılığı budur. Hem yaptıklarının zararı ülkemize, insanımıza, 79 milyonumuza dokunuyor hem de maalesef ülkemizin itibarını yalanlarla bir şekilde azaltmaya, ortadan kaldırmaya gayret gösteriyor. Siyaset desem bu siyaset değil. Demokrasi desem bu demokrasi değil. İnsanlık desem bu da değil. Vatanperverlik desem o da değil. Anlaşılıyor ki, bu yalanlarla birlikte Türkiye'yi bugün benzetmeye çalıştıkları ama benzetemedikleri ülkelerin noktasına getirmeye çalışıyorlar ama bu mümkün değildir. Güçleri, takatleri, yalan kabiliyetleri buna yetmez. Sadece üzülüyoruz. Neye üzüldüğümü de ifade etmek istiyorum: Bu millet onlara rey verdi." (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Peköz: PYD'nin Cenevre'de temsiliyeti konusunda arayışlar sürüyor

SONRAKİ HABER

Feyzioğlu, Erdoğan'ın sözlerini tekrarladı: Ya devletin yanındasın ya terör örgütünün

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...